Velkommen til Saint-Gobain Habitarium

Saint-Gobain Habitarium er et formidlingscenter

Saint-Gobain Habitarium er et formidlingscenter, der er bygget op omkring Saint-Gobains vision for fremtidens byggeri, og hvordan vi sikrer øget trivsel for mennesker gennem et fokus på bæredygtighed og komfort i byggeriet.

Det er et sted, hvor vi kan mødes og udveksle ideer og viden om behov og muligheder; et sted, hvor vi sammen kan udfordre status quo og indgå i dialog om fremtidens byggeri.

Saint-Gobain Habitarium er bygget op over en række oplevelsesstationer, som hver især belyser et emne, der er vigtigt i byggeriet, og som hver især åbner for nye perspektiver og muligheder for at komme et spadestik dybere i dialogen om byggeriets mange facetter.

 

For hvem er det interessant?

Saint-Gobain Habitarium er interessant for dig, der ønsker at indgå i en dialog om fremtidens byggeri med udgangspunkt i det, der giver værdi for mennesker og for samfundet.

Vores forhåbning er, at et besøg her vil lede til dybere forståelse for den effekt byggeriet har på mennesker; og for hvordan, vi kan bidrage til at løse udfordringer i konkrete byggeprojekter.

En rundtur i Habitarium vil være interessant for dig, som er bygherre, arkitekt, rådgiver eller entreprenør – eller for dig, som bare interesseret i hvordan bygningerne påvirker os, og hvad vi kan gøre ved det.

 

Kontakt

Uanset om du ønsker rundvisning som enkeltperson eller i en gruppe, ser vi gerne på mulighederne for at lave et arrangement, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Tag endelig fat på os: 

Saint-Gobain Habitarium
Robert Jacobsens Vej 62A
2300 København S
Denmark

habitariumCPH@saint-gobain.com 

video

Introduktion til Habitarium

Back top