Komfort løsninger

Jonas Christensson
Det handler om at skabe et indendørsmiljø, som er en kombination af god luftkvalitet, behagelig temperatur, godt lydmiljø og god lyskvalitet. Alle disse faktorer skal afvejes og tilpasses menneskers behov.
Jonas Christensson
Comfort Developer, Saint-Gobain Nordic and Baltic

Komfort koncepter

Saint-Gobain udvikler koncepter, der øger bygningens kvalitet og værdi, samt forbedrer indemiljøet, så det understøtter trivsel og sundhed hos mennesker.

Multi Comfort-konceptet

Multi Comfort er et helhedskoncept, som er baseret på Passivhaus-standarden. Det anvendes til at forbedre komfort og bæredygtighed for nye bygninger og renovering af boliger, kontorer, skoler og andre bygninger på en måde, som giver mennesker øget komfort.                   

Multi comfort by saint gobain


Multi Comfort er baseret på et sæt definerede parametre, som objektivt måler komforten i forskellige typer bygninger. For at være en Multi Comfort-bygning skal en bygning:

  • Være designet efter Multi Comfort-standarderne med specificerede Saint-Gobain-produkter
  • Opfylde bygningsydelsesmålinger, som udføres af en tredjepart
  • Opfylde løbende ydelseskriterier, når den er taget i brug
  • Hvis disse kriterier er opfyldt, kan en bygning få Multi Comfort-stemplet.

Læs mere på www.multicomfort.com

 

 

My Comfort® by Saint-Gobain

My Comfort concept®  er en kombination af smarte innovative løsninger fra Saint-Gobain, som resulterer i overlegen indendørs komfort i enfamilieboliger. Konceptet er udviklet i samarbejde med og sælges af udvalgte husbyggere som en opgradering til deres huse.

 

My Comfort by Saint Gobain

 

 

My Comfort betyder overlegen indendørs komfort, hvilket betyder:

  • Et mere stille hus via overlegen lydisolering, som understøtter velvære, søvn osv.
  • Et behageligt lydniveau og intet forstyrrende ekko i køkken og stue på grund af de lydabsorberende lofter. Det er især vigtigt i store rum med højt til loftet og hårde materialer på vægge og gulve.
  • Behagelig, jævn temperatur og lavere energiomkostninger på grund af høj varmeisolering af facader, vinduesglas, gulv og tag

 

Back top