Title

ISOVER WeatherProof Facade System

Teaser
WeatherProof Facade System fra ISOVER er et vejrbestandigt og effektivt facadesystem til etagebyggeri.
Et vejrbestandigt og effektivt facadesystem til etagebyggeri

Glasuldselementerne modstår vind og vejr i op til ét år før facadebeklædningen behøver at være monteret. Det gør planlægningen lettere og betyder, at bygningen kan lukkes væsentligt hurtigere, så udtørring kan startes tidligere i processen.

Når bygningen er "pakket" ind i WeatherProof Facade System, kan det indvendige arbejde påbegyndes. Uafhængigt af murerens arbejde kan vvs´eren, elektrikeren og alle andre altså komme til.

Image
ISOVER WeatherProof kan stå ubeskyttet i op til 12 måneder
Title

En bedre totaløkonomi

Description

Med ISOVER WeatherProof Facade System kan bagmurselementerne isoleres i en selvstændig arbejdsproces fra bund til top, og helt uafhængigt af opmuringen af skalmuren. Bygningen kan lukkes tidligere, og der kan hurtigere sættes varme på bygningen. Alt indvendigt arbejde kan påbegyndes og færdiggøres uafhængigt af vejret og af den udvendige opmuring. Derved reduceres byggeperioden, og bygningen står tidligere klar til at blive taget i brug.

Title

Lad ikke vejret stoppe byggeriet

Description

Facadesystemet er vejrbestandigt og kan stå ubeskyttet mod vejrliget i op til 12 måneder. Vinterbyggeri bliver en betydelig mindre udfordring. Glasuldselementerne modstår vind og vejr. Det betyder, at bygningen kan lukkes væsentligt hurtigere og udtørring kan startes tidligere i processen.
 

Title

En brandteknisk god løsning

Description

ISOVER WeatherProof Facade System er Brandklasse Euroclass A2-s1, d0 ubrændbar isolering, hvilket gør konstruktionsdetaljerne omkring fx vinduer og døre lette at løse. Det betyder samtidig, at der ved etagebyggerier over to etager ikke er behov for at etablere ekstraforanstaltninger med løbende brandteknisk afdækning af facadeisoleringen i byggeperioden. Det er en stor fordel især ved etagebyggeri. 

Title

U-værdien holder over tid

Description

WeatherProof Facade System isoleringen er glasuld med en lambda 30 isoleringsværdi. Det er den bedste isoleringsværdi på markedet for mineraluld og hvad endnu bedre er, at den holder isoleringsværdien over tid, hvor andre typer af isoleringsmaterialer har en tendens til at miste isoleringsværdien.

Title

Fordele for alle involverede

Description
  • Bygherren får en god totaløkonomi og tidligere ibrugtagning.
  • Rådgiveren får en bedre planlægning og kvalitetssikring.
  • Entreprenøren får en hurtigere byggeproces med færre byggestop.
Image
Montage af WeatherProof
Image
WeatherProof låses fast til bagmuren med låseskiver
Description
  • Lav lambda λ30
  • Velegnet til vinterbyggeri
  • Kan stå ubeskyttet i op til 12 måneder
  • Ubrændbar isolering
Video URL
Del dokument
eller