Title

Inspiration til det gode lydmiljø

Teaser
Uanset om vi befinder os på et kontor, i en skole, i et hus, i en lejlighed, på hospitalet eller på biblioteket er lydmiljøet afgørende for hvordan vi trives.
gyptone2
Title

Lyd i bygningen

Description

Lofter og vægge

Der findes flere gode muligheder for at kortrollere lyden i bygningen og forhindre, at den kastes rundt mellem vægge, lofter og gulv. Hvorfor det er en god idé, at få styr på lyden i bygningen kan du læse her.

Image
link2
Description

Udover at spille en afgørende rolle for det akustiske indeklima, er både Gyptone- og Ecophon-løsninger udviklet med et særligt blik for æstetik – både når det gælder integrerede loftsløsninger og selvstændige absorbenter til væg eller loft.

Image
gyptone1
Image
gyptone4
Image
gyptone2
Image
gyptone5
Description

Læs mere om Gyptone her

Eller se, hvordan Gyptones løsning har gjort en forskel i denne bygning: Dyveke Skolen i København

Description

Gulve

Lyden af trin, tunge ting, der stilles hårdt, eller stole der trækkes over gulvet kan være til irritation, ikke bare i det pågældende rum, men også i tilstødende dele af bygningen. Webers lydgulve, Weber.floor, er en optimal måde at reducere trinlyd og lyd mellem rum. Weber.floor udmærker sig ved markant dæmpning og ved at kunne benyttes i alle konstruktioner og under alle typer belægning fra planker til fliser, fra gulvtæpper til støbt gulv. På den måde kan du få den gulvafslutning, du ønsker, og stadig minimere trinlyd.

Image
Weber designgulv
Description

Læs mere om Webers lydgulve her

Title

Eksempler

Description

Her kan du høre et eksempel på, hvordan lyden kan forbedres ved at installere Gyptone-plader i et køkken - lyt her

Her kan du høre et eksempel på, hvordan lyden kan forbedres ved at installere Gyptone-plader i en stue - lyt her

Title

Lyd udefra

Description

Det gælder særligt i byer og for bygninger i tættrafikerede områder, at det lydmæssige indeklima påvirkes af lyd udefra – specielt hvis bygningen er udstyret med gamle vinduer. En effektiv måde at mindske støjen, der kommer ind ude fra, er ved at have lydisolerende glas i vinduerne. Denne type glas indeholder en speciel lydisolerende PVB film, der forebygger vibrationer.

Glasset kan let kombineres med andre funktioner i vinduet som fx energiruder, solafskærmning og designglas. Du kan altså stadig beholde de funktioner, der er behov for, eller det æstetiske udtryk, du ønsker.

 

Image
Kunsten 1
Description

Læs mere om lydglas her

Eller se nedenstående om Kunsten i Aalborg, som vi har leveret lydglas til.

Del dokument
eller