Title

Inspiration og æstetik

Teaser
I dette afsnit har vi samlet overordnede inspirationsområder, blandt andet særligt æstetiske løsninger og information om fysiske udstillinger.
Weber designgulv
Title

Æstetik

Description

Udover de funktionelle aspekter, har mange materialer og løsninger til bygeriet også et æstetisk formål.

Herunder kan du læse mere om nogle af de Saint-Gobain-løsninger, som ikke bare har en høj ydeevne og bidrager til øget komfort, men som også gør en forskel for det æstetiske udtryk i bygningen.  

Description

Gyptone

Gyptone er gipsbaserede akustikløsninger, der fås i en række forskellige former og med forskelligt æstetisk udtryk, fra de stramme linjer til det bølgende kurver.

Image
sweco2
Image
link1
Description

I eksemplet herunder ses det tydeligt, hvilket æstetisk løft et Gyptone loft kan give - her i stedet for et gammelt træloft. 

Image
gyptone-beder_forefter_1
Image
gyptone-beder_forefter_2
Image
gyptone-beder_forefter_3
Description

Læs mere om Gyptone her

Eller se, hvordan Gyptones æstetiske udtryk kan påvirke et rum her.

Description

Designgulv

Enkelt, råt og stilrent. Webers designgulv kombinerer funktionalitet, styrke og tidløs æstetik. Løsningne fås i 10 flotte farver. Vær dog opmærksom på at det kræver en professionel gulvlægger at lægge gulvet.

Hvis du vil se gulvet og er i nærheden af Middelfart, kan du se et eksempel i HUSETs udstilling.

Image
Weber designgulv eksempel
Description

Du kan læse mere om Webers designgulv her eller i denne brochure

Description

Glas

Glas er et helt særligt og alsidigt materiale. Udover at kunne skræddersys til de funktionelle krav, man har, udmærker glas sig ved at sine muligheder for at bidrage til de æstetiske aspekter ved eller ønsker til en bygning - fra store facadepartier til decorglas. 

Glas kan således gennem transparens give en fornemmelse for rum, der går længere ud end rummet eller bygningen i sig selv. Lysinfald kan ændre et rums fremtoning og fornemmelse radikalt. Glas kan reflektere lys og spejle omgivelser på en måde, der kan øger bygningens samhørrighed med omgivelser. Der findes enddog glas, der kan dynamisk kan skifte mellem transparent og mat ved et tryk på en knap - både funktionelt og æstetisk giver det nogle helt særlige muligheder. 

Image
Jyskebank Silkeborg interiør
Description

Læs mere om vores glasdøre her

Eller se dette byggeri, som vi har leveret glas til: Jyske Bank i Silkeorg 

Image
Dokken 1
Description

Læs mere om vores facadeglas her

Eller se dette byggeri, vi har leveret facade til: Dokken i Esbjerg

Image
bruseniche
Description

Læs mere om vores bruseløsninger her

Image
Description

Læs mere om vores glastag her

Image
Gulvglas
Description

Læs mere om vores gulvglas her

Title

Udstillinger

Description

Glasløsninger

Flere steder i landet har du mulighed for at se nogle af vores glasløsninger - bruseløsninger, glasvægge etc. Kontakt din Glassolutions afdeling her, for høre om mulighederne for at se specifikke produkter udstillet.

HUSET i Middelfart

Hvis man er i nærheden af Middelfart på Fyn kan man med fordel lægge vejen forbi HUSET. HUSET er del af Molio - en erhvervsdrivende fond, hvis hovedformål er at bidrage til at øge byggeriets kvalitet og produktivitet. Udover at være et konferencecenter har HUSET Danmarks største permanente byggeudstilling, hvor man kan man se en lang række løsninger til byggeriet. Herunder også en masse Saint-Gobain-løsninger. I huset udstiller vi blandt andet 

  • UNICA bruseløsninger fra GLASSOLUTIONS – skræddersyede til dit hjem.
  • PRIVAT-LITE fra GLASSOLUTIONS. Et intelligent glas, der kan gå fra transparent til matteret uigennemsigtigt ved et tryk på en knap.
  • Gyptone akustiklofter absorberer lyden og samler æstetik og komfort i én stilren løsning.
  • Weber Designgulv. Et enkelt, råt og stilrent New Yorker-gulv, der fås i 10 forskellige farver.
  • ISOVER isolering. Uanset om du bygger nyt eller energirenoverer har ISOVER de helt rigtige isoleringsløsninger til dit projekt. 

Læs mere om HUSET her.  

Image
huset udstilling 1
Image
huset udstilling 2
Image
huset udstilling glas
Del dokument
eller