Title

Gyproc Habito fibergips

Teaser
Gyproc Habito er en fibergipsplade der er 10 gange så robust som en standard gipsplade og væsentlig stærkere end traditionelle fibergipsplader. Derfor egner den sig godt til steder, hvor særlig høj styrke eller robusthed ønskes.
Gyproc Habito kan bære 40 kg pr. skrue
Title

Let at arbejde med

Description

Habito er hurtig og effektiv at montere med Habito skruer, også i 1-lagsløsninger enten alene eller i kombination med almindelige 12,5 mm gipsplader. Habitopladen er beklædt med karton, hvilket giver en glat overflade, der ikke kræver fuldspartling. 

Image
Gyproc Habito fibergips i 1-lagsløsning

 

Image
Gyproc Habito fibergips i kombination med almindelige gipsplader

 

Image
Gyproc Habito fibergips - brug det der, hvor der er behov

 

Det er muligt at hænge op til 40 kg pr skrue direkte op i pladen med en almindelig 5 mm træskrue. I beregningsværktøjet Habito Tool kan du se, hvor mange skruer der skal bruges til en given vægt.

Habito er testet og dokumenteret til anvendelse i alle Gyprocs systemer til indervægge og sikrer en bedre væg, hvad enten der vælges en 1-lags eller 2-lags løsning. Og ligesom vores andre løsninger kan Habito indgå i et komplet vægsystem tilpasset dit behov. Dermed tager vi ansvar for hele væggens ydeevne og dokumenter lyd- og brandegenskaber, bæreevne, styrke og kvalitet.

Title

Erstat traditionel fibergips eller træplader med Habito

Description

I modsætning til traditionelle fibergipsplader, der er tunge og besværlige at montere, har Habito en lavere vægt, der gør den lettere at arbejde med. Habito kommer i 2 formater 900x2400mm og 900x1800 mm. Det gør det muligt at arbejde med større pladeformater, og undgå alt for mange samlinger og efterfølgende spartling. 

En af fordelene ved at anvende Habito frem for krydsfiner eller OSB-plader er, at Habito har små materialebevægelser ved fugt- og temperaturændringer, som mindsker risikoen for revner i væggen. Desuden kan den tilpasses med kniv, så du slipper for støv og larm ved tilskæring. Og så kræver den mindre spartling end nogle andre typer af fibergipsplader, som skal fuldspartles.

Image
Habito er nem at tilpasse
Title

Brand og lyd

Description

Pladen yder en høj brandmodstand, og brandkrav kan opfyldes uden brug af mineraluld i væggens hulrum. Lydisoleringsmæssigt er Habito også mere effektiv end en almindelig gipsplade. 

Title

Bæredygtighed

Description

Habito fibergips kan genanvendes 100% til produktion af nye gipsplader, og restprodukter kan afleveres på lige vilkår med traditionelle gipsplader. Den har en lav emissionsudledning og er klassificeret i kategorien M1 af Finnish Indoor Air Association*.

Title

7 gode grunde til at vælge Habito

Description
 • Nem tilpasning med kniv - Kræver intet særligt værktøj eller specielle værnemidler
   
 • Markedets letteste - 18 % lettere end ordinære fibergipsplader
   
 • Klar til maling - Flot finish, der ikke kræver fuldspartling
   
 • Nem montage - 900 x 1800/2400 format med samme nemme monteringsprincip som almindelige gipsplader
   
 • Skruefast - Kan bære 40 kg i en enkelt træskrue
   
 • Markedets stærkeste - 67 % stærkere end ordinære fibergipsplader
   
 • Bedre totaløkonomi -  Spar penge på materialer og montering

 

Title

Se mere om Habito

Video URL
Video URL
Video URL
Video URL
Del dokument
eller