Title

Gyproc Glasroc H Storm – fugtsikkert vindtætningssystem

Teaser
Glasroc H Storm er et system bestående af vindtætningsplader med tilhørende profiler, tape og skruer.
Opbygning af Glasroc H Storm Vindtætningssystem

Glasroc H Storm Vindtætningsplader har glasfibermåtter indstøbt i overfladerne og kernen består af glasfiberarmeret gips. Pladen er vind- og vandtæt, dimensionsstabil, har meget lav vandoptagelse, og er resistent over for skimmelvækst.

Ydervægge med Glasroc H Storm™ kan opbygges med Gyproc THERMOnomic stålprofiler eller med skelet af træ.

Title

Fugtsikring i bedste klasse

Description

Glasroc H Storm er klassificeret som H1, hvilket er den bedste kategori i henhold til europæisk teststandard EN 15283-1. Dette betyder i praksis, at pladen effektivt sikrer mod, at udefrakommende fugt kan trænge igennem pladen og ind i den bagvedliggende konstruktion. Desuden er Glasroc H Storm diffusionsåben, hvilket medfører at eventuel fugt inde i ydervæggen har mulighed for at blive transporteret ud af vægkonstruktionen. Pladen kan tåle direkte eksponering af vejrliget i mindst 12 måneder, når Gyprocs anvisninger følges.

Title

Ergonomiske, logistiske og montagemæssige fordele

Description

Pladen her en tykkelse på 9,5 mm og en vægt på 7,6 kg/m2. Den lave tykkelse og vægt har såvel logistiske fordele ved transport ud til byggepladsen som ergonomiske fordele for de personer, som håndterer og monterer pladen. Endvidere bearbejdes og monteres Glasroc H Storm på samme enkle måde som traditionelle gipsplader.

Title

Testede og dokumenterede systemløsninger

Description

Glasroc H Storm er udviklet og testet til anvendelse på lette ydervægge af stål med Gyproc THERMOnomic eller til anvendelse på ydervægsskelet af træ. Gyproc THERMOnomic facadesystemet er et komplet MK-godkendt ydervægssystem, der minimerer varmetabet i konstruktionen, og som kan anvendes til såvel bærende som ikke-bærende ydervægskonstruktioner.

Title

Bæredygtig løsning

Description

Hovedbestanddelen af Glasroc H Storm er gips, som er et naturligt forekommende materiale. Glasroc H Storm kan returneres igennem eksisterende returordninger og indgår dermed i produktionen af nye Gyproc gipsplader.

Image
Glasroc H Storm lag
Title

Systemet

Description

Glasroc H Storm systemet består af:

 • Glasroc H Storm Vindtætningsplader, Glasroc H GHSE 9 Storm Ergo og Glasroc H GHS 9 Storm.
   
 • Glasroc G 9 Profil - Stålprofil. Den bedste løsning til tætning af ikke-understøttede pladesamlinger. Fremstillet af forzinket og lakeret 0,5 mm stålplade.
   
 • Gyproc H 9 Profil - Plastprofil til tætning af ikke-understøttede pladesamlinger. Giver tætning uden skruemontage.
   
 • Gyproc F 9 Flex - Plastprofil til tætning mellem Glasroc H Storm Vindtætningsplade og tilstødende bygningsdele eller til tætning af understøttede vandrette pladesamlinger.
   
 • Glasroc H Sealing Tape - Stærkt klæbende tape for udvendig vind- og vandtætning af pladesamlinger samt samlinger mod tilstødende bygningsdele.
   
 • Gyproc QSTW Quick - Skrue til montering af Glasroc H Storm Vindtætningsplade på træskelet eller stålskelet af maks. 0,9 mm godstykkelse. QM- er båndede skruer.
   
 • Gyproc QSBW Quick - Skrue med borespids til montering af Glasroc H Storm Vindtætningsplade på stålskelet i 0,9-2,1 mm godstykkelse. QM- er båndede skruer.
Del dokument
eller