Title

Gulvglas

Teaser
Med glas til gulv eller trapper kan man åbne rum op imellem etager og lade lys sprede sig til etager, der ligger over eller under. Gulvglas kan fx benyttes til at lave et kig ned i vinkælderen, eller til at skabe sammenhæng mellem to etager i dit hjem.
Gulvglas
Description

Med glas som gulvløsning har dagslys adgang overalt. Ovenlyset kan skinne gennem flere etager, og der opnås en lethed i indretningen. Selv de inderste kroge i boligen kan fremstå lyse og lette. Vores gulvglas-løsninger er fremstillet af et ekstra sikkert, lamineret glas med høj bæreevne. Glaskonstruktionen er slidstærk, samtidigt med at den holder form og dimensioner og kan tilpasses alle rum og vinkler.

Title

Sikkerhedsglas 

Description

Vi anvender altid sikkerhedsglas, som er sammensat af to eller flere lag glas og PVB mellemlagsfilm med en tykkelse på 0.38 mm. Hvis glasset mod forventning skulle slås i stykker, forbliver lamineringen mellem glasset intakt, og glasfragmenterne bliver fastholdt i mellemlagene af filmen.  

Glasset bliver skræddersyet til dine behov, og tykkelsen og antallet af lag vil derfor variere efter dine ønsker. 

Image
Title

Skal du have gulvglas i boligen?  

Description

Der findes mange smukke løsninger på gulvglas.Vi anbefaler dig at kontakte din lokale GLASSOLUTIONS forhandler, som kan hjælpe med vejledning, opmåling samt montering. 

Image
Del dokument
eller