Title

Glastag

Teaser
Ovenlys bidrager med store mængder naturligt lys. Det har en positiv effekt på menneskers koncentrationsevne, præstation og generelle trivsel. Derudover får lyset rum til at syne større, samt bidrager til et bedre indeklima i bygningen.
Title

Et individuelt glastag

Description

Glastag kan laves på specifikke mål samt tilpasses dine behov og ønsker. Vores enkle og elegante design bruger smalle metalkomponenter, som stabiliserer glasset og giver mulighed for lysgennemstrømning.  

Alle GLASSOLUTIONS’ produkter på nær persienneruder kan anvendes som glastag. Det let-rensende glas, BIOCLEAN, kan med fordel anvendes i en tagkonstruktion, som ellers kan være besværligt at rengøre. BIOCLEAN er et glas med minimalt behov for vedligehold, da glasset i høj grad er ”selv-rensende”. Glassets fotokatalytiske egenskaber udnytter UV lyset fra solen til at nedbryde organisk snavs på glassets overflade. Dernæst bevirker glassets hydrofile egenskaber, at vand og regn skyller det nedbrudte materiale væk.  

Der er en række lovkrav at overholde, når et glastag skal monteres og vedligeholdes. Det kræver korrekt vejledning og ekspertise.

Title

Skal I have glastag i boligen? 

Description

Kontakt din lokale GLASSOLUTIONS forhandler, som kan hjælpe med vejledning, opmåling samt montering.  

Følgende typer glas kan benyttes til glastag: 

  • Let-rensende glas 

  • Energiglas 

  • Solafskærmende energiglas 

  • Matteret glas 

  • Ornamentglas 

  • Antikondens glas 

Del dokument
eller