Title

Fugtisolering, fugtregulering og vandtætning

Teaser
Weber har et bredt udvalg af produkter til fugtisolering, fugtregulering og vandtætning. Både til nybyggeri og renovering. Til jordfugt, kortvarig vandpåvirkning og konstant vandtryk.
Weber fugtisolering
Title

Membraner

Description

Bitumen- og cementbaserede membraner til tætning i renovering og nybyggeri.

 • Weber.tec Superflex D24
  Anvendes især til projekter, som er under tidspres, især i den fugtige/kolde årstid. Produktet anvendes til udvendig tætning af kældervægge, gulvplader, fundamenter og lofter i parkeringskældre og til tætning af arbejds-/stødfuger ved betonkomponenter, som er i berøring med jord. Desuden er weber.tec Superflex D 24 anvendeligt til mellemtætning (under slidlag) ved våde og fugtige rum, altaner og på terrasser (uden underbo).
   
 • Weber.tec 930
  Anvendes til mineralsk tætning i drikkevandsbeholdere og andre byggerier mod jordfugt, ikke-trykkendeoverflade- og sivevand, trykkende vand samt tanke indtil 15 m vandsøjle samt negativt vandtryk. Produktet er egnet til kontakt med drikkevand.
   
 • Weber.tec Superflex 10
  Polystyrolfyldt, højfleksibel 2-komponent tyk bitumenbelægning til sikker fugtisolering af bygninger.
   
 • Weber.tec Superflex 100 S
  Højfleksibel, sprøjtbar 2-komponent bitumen til sikker fugtisolering af bygninger. Til udendørs tætning af områder i kontakt med jord, som mellemlægsmembran under slidlag og ideel til store objekter.
   
 • Weber.tec Superflex D2
  Anvendes til fleksibel og revneoverbyggende tætning af bygninger ind- og udvendigt som f.eks. kælderydervægge og fundamenter ved jordfugt, kortvarigt og konstant vandtryk (med nedsækningsdybde = 3 m), vandtanke og som tætning under fliser. Produktet anvendes desuden i kombination med keramiske belægninger og er velegnet til væg- og gulvflader i fugtige og våde rum, til svømmebassiner samt til efterfølgende tætning indvendigt.
   
 • Weber.tec 915
  Fleksibel, kunststofmodificeret 1-komponent tyk bitumenbelægning.
Title

Injicering

Description

Horisontalspærre til standsning af opstigende fugt.

 • Weber.tec 946
  Silanbaseret injektionspasta til efterfølgende horisontaltætning af murværk mod opstigende fugt.
Title

Mørtel

Description

Vandtæt spartel og pudsemørtel samt fugtregulerende puds.

 • Weber Dry Renovation
  Fiberforstærket saneringspuds til renovering/restaurering af vægge med høj fugtighed og saltbelastning.
   
 • Weber.tec 934
  Anvendes til vandtæt pudslag på ind- og udvendige underlag (fx kældervægge), underpuds for polymer-modificerede bitumenmembraner, udjævningspudslag under vandtætte svummemørtler fx weber.tec 930 og weber.tec Superflex D2, udjævningspudslag under vandtætte membraner i fx svømmebassiner og vandtanke.
   
 • Weber.tec 933
  Færdigmørtel til fremstilling af hulkele i overgangsområdet væg/gulv eller i væg/vægtilslutning. Produktet kan også anvendes til at lukke huller i beton og murværk eller som udjævningsspartelmasse på flader. Egner sig til både ind- og udvendig brug.
Del dokument
eller