18 januar 2021
Title

Fire top bæredygtigheds-certificeringer til Saint-Gobains hovedkontor

Teaser
HQE fra Certivea, Effinergie +, LEED Platinum og BREEAM Outstanding. Saint-Gobains nye globale hovedkvarter beliggende i La Défense nær Paris har opnået fire af de vigtigste internationale miljøcertificeringer – alle på højeste niveau.
Description

Saint-Gobains nye globale hovedkvarter beliggende i La Défense nær Paris har opnået fire af de vigtigste internationale miljøcertificeringer – alle på højeste niveau.

Som et af de vigtigste udviklingsprojekter i Paris for Generali, der er bygherre bag Saint-Gobain-hovedkontoret i La Défense, var bæredygtighed et fokuspunkt allerede fra designfasen. Byggeriet, der blev afsluttet i begyndelsen af 2020 og som er bygget med mere end 80 materialeløsninger leveret af Saint-Gobain, har netop opnået fire af de vigtigste internationale miljøcertificeringer – alle på højeste niveau.

Saint-Gobain tårnet er dermed den første, og indtil videre eneste, High Rise bygning i Frankrig, der har opnået:

  • Certivea HQE – alle fire områder miljø, komfort, sundhed og energi er vurderet som exceptionelt.
  • Effinergie + for høj energiydelse.
  • LEED Platinum-certificering
  • BREEAM International (nybyggeri) – outstanding

Tredjeparts-certificeringerne foretaget af af uafhængige og internationalt anerkendte institutioner, viser tydeligt ambitionen om at bidrage aktivt til at sætte nye bæredygtighedsstandarder for ejendomssektoren og om at reducere miljøpåvirkningen.
 

For yderliger information

Del dokument
eller