Title

Dokken, Esbjerg

Teaser
I 2005 blev Kajen 4 på Esbjerg Havn færdig. Den elegante bygning ved vandet er skabt af materialer, der giver både himmel og hav et flot spil i facaden.
Title

Kunstens smukke hus i Aalborgcca

Description

Kajen 4 på Esbjerg havn stod færdig i 2005. Kontorbygningen ligger lige ud til vandet, og arkitektfirmaerne Bo Christensen og Rudolf Lolk I/S har ladet facaden bestå udelukkende af glas. Valget af materialer bevirker, at både himmel og hav giver et flot spil i facaden. Samtidig bidrager det til, at bygningen falder godt ind i miljøet og ikke virker dominerende trods størrelsen. 

Solafskærmende med godt dagslys

GLASSOLUTIONS har leveret COOL-LITE SKN 154 til facaderne. Med COOL-LITE sikres en bygning, der ikke kun er flot at se på, men også behagelig at være i. COOL-LITE SKN 154 er solafskærmende og lader en god mængde dagslys komme ind uden, at al varme følger med.

De sidste to cifrer i tallet angiver, hvor høj lystransmittansen er ved et 6 mm glas. Indtrængen af varme og lys vil være højere, jo højere de to sidste cifre i tallet er. Mange moderne kontorbygninger har glas som det primære element i deres facade, og dette stiller store krav til glassets egenskaber for at opnå en bygning, hvor medarbejdere kan være produktive uanset klimaet udenfor. 

KONTAKT

Del dokument
eller