Digitalt byggeri

Brug af digitale redskaber i byggeriet kan afhjælpe fejl og bidrage til øget produktivitet.

Hvad er digitalt byggeri?

Behovet for digitale redskaber i byggeriet står højt på dagsordenen rundt om i verden og ikke mindst i Norden og Baltikum. Det handler om både økonomiske muligheder og samfundsbehov, og det er et emne, som har interesse for både virksomheder og såvel som for lande, idet de digitale værktøjer:

  • kan spare en betydelig mængde tid

  • kan mindske sektorens indvirkning på miljøet kraftigt

  • i sidste ende kan være gavnlig for økonomien

Det store fokus på de digitale muligheder og den afledte forbedrede produktivitet i byggeriet er ikke uden grund. Bygninger bliver mere intelligente, der mangler arbejdsstyrke - et forhold, der ikke ser ud til at blive bedre foreløbigt - og der er en stigende mængde produkter i byggebranchen. Faktisk er der i Danmark alene hele 600.000 registrerede byggevarer.

Alt i alt ser vi altså, at bliver byggeriet mere og mere komplekst; og med det i tankerne er det ikke sært, at digitalt byggeri er højt på dagsordenen.

Hvad kan Saint-Gobain gøre?

Vi har som producent viden om og indsigt i produkter, om ydelse, om leveringsoplysninger. Vi kan skræddersy løsninger, foredre “brugervenligheden” og sikre os, at de ankommer til pladsen på det rigtige tidspunkt og den rigtige måde. Alt det sætter os i en unik position i forhold til at bynette mulighederne ved digitalt byggeri til gavn for vores partnere og kunder.

Hos Saint-Gobain er det en del af vores DNA at løfte opgaven med at forbedre mulighederne i byggeriet. For os handler det ikke om kortsigtede gevinster, men det er en mulighed for at styrke samarbejdet og opbygge langsigtede partnerskaber, som vi tror er grundlaget for at drive en sund og robust virksomhed.

Det handler simpelthen om, at digitalt byggeri er nødvendigt for samfundet - og samtidig godt for vores alle sammens forretning.

Back top