29 oktober 2021
Title

Innovationspris 2021

Teaser
Saint-Gobain har været del af “Den multifunktionelle gårdfacade”, der løb med Energiforum Danmarks innovationspris 2021.
innovationspris 2021
Description

Sammen med Henning Larsen og Københavns Kommune har Saint-Gobain stået bag udviklingen af “Den multifunktionelle gårdfacade”, der har vundet Energiforum Danmarks innovationspris 2021.

Den multifunktionelle gårdfacade er et projekt, der viser, hvordan man rent praktisk kan forbedre et eksisterende karre-byggers grønne profil uden at gå på kompromis med arkitekturen.

Formand for Energiforum Danmark, Heine Knudsen, siger om projektet:     

”Hvis vi skal i mål med den grønne omstilling, er der behov for flere løsninger i det eksisterende byggeri, og den multifunktionelle gårdfacade leverer på mange fronter; mindre energiforbrug, bedre indeklima, fleksible fremtidssikrede muligheder og levetidsforlængelse. Og så er løsningen udviklet i et partnerskab mellem brugere, rådgivere og leverandører. ”

Den multifunktionelle gårdfacade har fra starten været et ambitiøst projekt med afsæt i bæredygtig byfornyelse med det formål at fremme den grønne økonomi, samtidig med at gøre en forskel for den enkelte beboer.

Vil du vide mere?

Læs mere om facade-projektet her

Del dokument
eller