Title

Brandsikring af stålkonstruktioner

Teaser
Stål bliver i dag brugt i mange bygningskonstruktioner, men da dets brandmodstandsevne er relativt dårlig, er det nødvendigt at brandsikre de bærende elementer.

En ubeskyttet stålkonstruktion har normalt ikke en højere brandmodstandsevne end 10-15 min. og derfor er det nødvendigt at brandbeskytte den. Der findes forskellige systemer til passiv brandsikring af stålkonstruktioner som kan bestå af fx stenuld i form af ISOVER Fireprotect 150 eller gipsplader som Gyproc Glasroc F FireCase. Den nødvendige tykkelse af brandbeskyttelsen er afhængig af typen af brandbeskyttelsessystem, klassifikation, kritisk stråletemperatur samt profiltyper og –størrelser.

Title

Saint-Gobain systemer til brandsikring af stålkonstruktioner

Description

Glasroc F FireCase

Glasroc F FireCase anvendes til brandisolering af de fleste typer af stålbjælker og –søjler i 30, 60, 90 eller 120 minutter. Pladerne er skruefaste og kan i mange tilfælde skrues eller klammes sammen uden brug af hjælpeprofiler. Med Glasroc F FireCase opnås en plan og robust overflade, uden behov for yderligere overfladebehandling.

Image
Montage af FireCase
Description

ISOVER Fireprotect 150

ISOVER Fireprotect 150 systemet giver en effektiv beskyttelse af bærende stålkonstruktioner. Det består af stenuldsplader og skruer og monteres uden komplicerede og dyre hjælpemidler. ISOVER FireProtect® er dokumenteret i henhold til ENV 13381-4.

Læs mere i Montagevejledningen herunder.

Image
FireProtect til brandisolering af stålkonstruktioner
Del dokument
eller