Title

Bliv klimahåndværker

Teaser
Med klimahåndværkeruddannelsen bliver deltagerne på tre eftermiddage klædt på til at forstå bæredygtigt byggeri og de klimakrav, som håndværkerne og rådgiverne i mindre virksomheder møder i hverdagen. Saint-Gobain er videnspartner til uddannelsen, der udbydes af håndværker.dk. Uddannelsen gør håndværkerne bedre i stand til blandt andet at rådgive boligejere om klimavenlige løsninger.
Billede: Saint-Gobain er videnspartner til uddannelsen som klimahåndværker

De fleste boligejere har et ønske om at bygge og renovere mere klimavenligt. Dermed bliver viden om grønne og bæredygtige løsninger i stigende grad et konkurrenceparameter for den enkelte håndværker eller rådgiver.

Uddannelsen til Klimahåndværker er skræddersyet, så håndværkerne og rådgiverne bliver i stand til at tage en faglig dialog med husejere om klimavenlige løsninger. De kommende klimahåndværkere bliver også uddannet i

  • de nye klimakrav fra 2023
  • social bæredygtighed med fokus på blandt andet indeklima.

Specialister i bæredygtighed hos Saint-Gobain har leveret viden til uddannelsesmaterialet og deltager som undervisere på uddannelsen – vel at mærke i fakta- og branchebaseret viden og ikke i konkrete produkter.

Title

Hvem kan deltage og hvordan foregår det?

Description

Uddannelsen er for alle håndværkere; tømrere, murere, malere, og andre håndværkere og rådgivere i små og mellemstore virksomheder. 

Uddannelsen foregår over tre eftermiddage efter fyraften, og alle kan være med. 

De to første dage er online via pc eller mobil. Den sidste dag er med fremmøde på en Saint-Gobain lokation i København eller Vamdrup (Jylland). 

Ved afholdelse i Vamdrup har deltagerne mulighed for at få en rundvisning på fabrikken og se, hvordan Isover glasuld produceres. 

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her.

Del dokument
eller