Title

Badeværelse og bryggers

Teaser
Lad dig inspirere af vores bruseløsninger og spejle til badeværelset eller find vejledning til, hvordan du bygger vådrumsvægge og nemt lægger holdbare fuger.

Badeværelse og bryggers betegnes som vådrum. Et vådrum er den del af bygningen, der er mest sårbar over for fugtproblemer som fx skimmelsvamp.
Stilrent badevaerelse med udsigt fra badekar
Title

Bruseløsninger til badeværelset

Description

Lys kan være svært at få bredt ud i et rum, hvor man helst ser sig fri for meget udkig til omverdenen. Glas er et elegant og funktionelt valg til badeværelset, som lader dig beholde lyset i rummet. Du slipper samtidig for at bøvle med et bruseforhæng, når du er i bad, samt de jordslåede plamager, man nogle gange kan opleve.  

UNICA-serien fra GLASSOLUTIONS består af ni forskellige løsninger til badeværelset, der alle laves på individuelle mål. Med UNICA-serien ønsker vi at give dig muligheden for at opnå netop det udtryk, du ønsker i dit hjem.  
 
Uanset om du har et lille eller et stort badeværelse, kan du finde en bruseløsning til dit badeværelse. Fra det enkle, minimalistiske badeværelse til den luksuriøse løsning.

Mindre kalk med SMARTCLEAN

For at mindske kalkaflejring på din bruseløsning har du mulighed for at tilvælge en SMARTCLEAN belægning, som lægges på ved produktionen af glasset. Belægningen er udviklet til at samle vandet, så det blot render af glasset. Det betyder færre kalkstriber, og på den måde er glasset lettere at vedligeholde. Ydermere mindskes bakteriefloraen med op til 85 % på indersiden af glasset.  

Ved du, hvor meget kalk vandet i dit område indeholder? Danmark er et land med meget kalk i vandet (hårdt vand). Derfor kan glas med SMARTCLEAN gøre en stor forskel. Find hårdheden af vandet i dit område her.

Image
Forskellen mellem et glas med og uden Smartclean
Title

Glastyper 

Description

Glas er ikke bare glas. Der er mange glastyper at vælge imellem, så du kan opnå det udtryk, du ønsker i din bolig.  

Glastypen DIAMANT er et ekstra klart glas. Det vil sige, at det grønlige skær, som ses i almindeligt glas, nærmest er elimineret. Glastypen SATIMAT er et matteret glas. Den kan med fordel anvendes i en bruseløsning, hvis du foretrækker privatliv, men stadig vil beholde lyset.   

Title

Spejle til badeværelset

Description

Foruden de funktionelle egenskaber i afspejlingen, er spejle et redskab til at få rum til at virke større. GLASSOLUTIONS sortiment af spejle til hjemmet kan opfylde ethvert behov. Vi producerer spejle efter individuelle mål og tilbyder også at faconskære dit spejl. På den måde kan du få et spejl, der passer perfekt i dit rum, nøjagtigt som du ønsker det.  

Vi tilbyder spejle i sikkerhedsglas, som er specielt velegnet til badeværelser, og ikke korroderer på bagsiden, selvom det hænger i et fugtigt rum. GLASSOLUTIONS’ standardspejle kan produceres i netop den størrelse, der passer til det ønskede behov, og spejlet kan laves i mange faconer for et individuelt look. Spejlene er testet for korrosion, ridser, slidspor og fugtighed

Image
Et smukt spejle fuldender badeværelset
Description

Det bæredygtige valg

MIRALITE PURE er i modsætning til traditionelle spejle et miljøvenligt spejl, som er helt fri for giftigt indhold.  

Det er et af vores mål, at vi kan tilbyde bæredygtige valg. MIRALITE PURE er udviklet med henblik på komfort og bæredygtighed, og kombinerer kvalitet med ansvarlig miljøpraksis. Et spejl fri for tilsætningsstoffer, minimal brug af ressourcer og opløsningsmidler. 
 
MIRALITE PURE er fremstillet af 30 % genbrugsglas. Dertil er malingen vandbaseret, der er brugt 20 % mindre maling og 70 % mindre opløsningsmidler. Der findes ingen aromatiske opløsningsmidler (xylen) i de beskyttende belægninger. For at minimere transport i produktionsfasen er glas og spejl produceret i samme produktionsanlæg. 

MIRALITE PURE er det perfekte spejl til alle rum lige fra badeværelset til stuen, og det kan laves helt personligt i forskellige faconer og størrelser. 

Description

LED Spejle 

Med LED spejle kan du opnå en fantastisk effekt i dit private badeværelse. Vores Backlight spejle har lys på bagsiden og skjulte beslag. Den bløde og varme udgave af LED lys lader dig vågne blidt om morgenen, mens det om aftenen hjælper dig til at falde til ro og stresse af. 

Title

Undgå fugt i væggen

Description

Et vådrum er et rum, som er påvirket af vand og høj relativ luftfugtighed, som et badeværelse eller bryggers. Når et vådrum bygges, skal det udføres efter gældende krav - se her (link til lovgivning#fugt).

Description

Sådan gør du

Når du skal bygge nyt eller renovere dit badeværelse eller bryggers, kan du fugtsikre væggene med den lette vådrumsvæg Gyproc Glasroc H Ocean og vådrumsløsningen weber.tec 1 og weber.tec 822 fra Weber. Produkterne er af uorganiske materialer, og dermed kan der ikke vokse mug eller skimmel på dem. Vådrumspladerne er MK-godkendt (dansk godkendelse). ​​​​​

Title

Opsætning af fliser

Description

Det er nemt at opsætte fliser med weber MulitGlue fliseklæb. Fliserne kan justeres i ca. 10 minutter efter påføring af fliseklæb.

Video URL
Title

Fugning af fliser i vådrum

Description

Det kan være lidt af en kunst, at lægge flotte fuger. Men alt det kræver er det rette produkt, det rette værktøj og tålmodighed. 

Video URL
Video URL
Del dokument
eller