Title

Badeværelse og bryggers

Teaser
Lad dig inspirere af vores bruseløsninger og spejle til badeværelset eller find vejledning til, hvordan du bygger vådrumsvægge og nemt lægger holdbare fuger.

Badeværelse og bryggers betegnes som vådrum. Et vådrum er den del af bygningen, der er mest sårbar over for fugtproblemer som fx skimmelsvamp.
Stilrent badevaerelse med udsigt fra badekar
Title

Undgå fugt i væggen

Description

Et vådrum er et rum, som er påvirket af vand og høj relativ luftfugtighed, som et badeværelse eller bryggers. Når et vådrum bygges, skal det udføres efter gældende krav - se her (link til lovgivning#fugt).

Description

Sådan gør du

Når du skal bygge nyt eller renovere dit badeværelse eller bryggers, kan du fugtsikre væggene med den lette vådrumsvæg Gyproc Glasroc H Ocean og vådrumsløsningen weber.tec 1 og weber.tec 822 fra Weber. Produkterne er af uorganiske materialer, og dermed kan der ikke vokse mug eller skimmel på dem. Vådrumspladerne er MK-godkendt (dansk godkendelse). ​​​​​

Title

Opsætning af fliser

Description

Det er nemt at opsætte fliser med weber MulitGlue fliseklæb. Fliserne kan justeres i ca. 10 minutter efter påføring af fliseklæb.

Video URL
Title

Fugning af fliser i vådrum

Description

Det kan være lidt af en kunst, at lægge flotte fuger. Men alt det kræver er det rette produkt, det rette værktøj og tålmodighed. 

Video URL
Video URL
Del dokument
eller