En anerkendt leder

Hos Saint-Gobain mener vi, at synlighed er vigtigt, og vi er stolte over at være anerkendt ledende inden for vores sektor på baggrund af vores engagement i bæredygtighed og bæredygtigt byggeri.

Et synligt og anerkendt engagement

Saint-Gobain er i 2016 kommet med i Dow Jones “World”- og “Europe”-bæredygtighedsindekserne og ligger i top tre blandt globale virksomheder og nummer et blandt europæiske virksomheder for byggeprodukter.

Vi har siden 2003 været medunderskriver af Global Compact-initiativet, og vi offentliggør vores indvirkning på klimaforandring, vand og skove via CDP-programmerne.

I de nordiske lande har vi i 2014 underskrevet Nordic Build-charteret, som har til formål at fremme udviklingen af bæredygtige koncepter i Norden.

 

Leader1

Et personligt leaderskab

Vores CEO, Pierre-André de Chalendar har indtaget en stærk lederposition og udviser samtidig et personligt engagement i bekæmpelsen af klimaforandringer.

Han har været stærkt involveret i COP21-topmødet og har offentliggjort sin vision i en bog med titlen Our fight for the Climate.

I 2016 fik han af World Green Building Council prisen “David Gottfried Global Green Building Award”. Prisen anerkender hans personlige indsats for den globale grønne byggebevægelse og især hans innovative og unikke tilgang til en virksomhedsledet byggestrategi.

Leader 2

Back top