Vi har et team af bæredygtighedseksperter

Hos Saint-Gobain tager vi bæredygtighed alvorligt. Derfor har vi opbygget et team af bæredygtighedseksperter til at støtte dig i dine grønne byggeprojekter og samarbejde om dine skræddersyede løsninger i overensstemmelse med dine bæredygtighedsmål.

experts

hero2

Mød eksperterne

Sigter du mod LEED-platin til dit projekt i Sverige og overvejer du, hvodan du får materialecredits? Har du brug for støtte fra en DGNB-konsulent til dit green building-koncept i Danmark? Er du på udkig efter en EPD til et isoleringsprodukt i Finland? Vil du have en gipsplade med mindre end 3 kg CO2 pr. kvadratmeter til din offentlige norske bygning? Leder du efter en partner, som kan hjælpe dig med at nå dine egne mål for CO2 og cirkulær økonomi?

Tag endelig fat i Helene Løvkvist Andersen, der kan hjælpe dig videre. 

Helene.Lovkvist.Andersen@saint-gobain.com 

 

Bæredygtighed hele vejen

Da bæredygtighed er hjertet i Saint-Gobains brandløfte, er det også hjertet i vores kultur. Vi tilbyder uddannelse og udfordringer til vores medarbejdere for at øge deres bæredygtighedskompetencer.

Vi har udviklet en app til alle vores medarbejdere, så vi kan dele vores viden og visioner om bæredygtighed og bæredygtigt byggeri med dem. Quizzer, videoer, udfordringer, handlinger…det er en sjov måde at lære mere om bæredygtighed på!

Vi ved, at det er de små ting, vi alle gør, som til syvende og sidst gør en stor forskel, og vi har derfor i 2017 lanceret kampagnen “Big Little moves”. Alle vores medarbejdere har mulighed for at stemme på deres yndlingsøkoreflekser og de mest populære bliver indført over hele verden.

 

Back top