Bæredygtige løsninger

Vores løsninger til dine bæredygtige bygninger

Vores brands - Weber, ISOVER, Gyproc, Ecophon mv. - tilbyder en bred vifte af bæredygtige løsninger til dine projekter og kan bidrage til dine grønne byggekoncepter.

En case: Middelfart rådhus

Saint-Gobain har leveret materialer til Danmarks første DGNB Platin + Diamant certificerede byggeri, Middelfart Rådhus. 

En så ambitiøs certificering, som den Middelfart Kommunes valgte for deres Rådhus, stiller store krav til dokumentation og certificeringer for alle byggematerialer, inden byggeriet går i gang. Allerede inden byggeriet gik i gang var Saint-Gobain selskabet Ecophon således i tæt samarbejde med byggeledelsen for at sikre, at certificeringen kunne komme på plads. 

- Med rådhuset har vi som kommune taget et ansvar og bevist, at offentlige bygninger kan være både bæredygtige, smukke og fællesskabende. Vi har bygget en åben arbejdsplads med højeste krav til bæredygtighed og arbejdsmiljø, og samtidigt skabt et samlingssted og kulturhus, når medarbejderne går hjem. På alle måder et rådhusbyggeri med mening, siger Johannes Lundsfryd Jensen, der er borgmester i Middelfart Kommune.

Ecophon har leveret omkring 8800 m2 akustikloft, der ikke bare sikrer at lydniveauet kan holdes lavt og behageligt i rådhuset, men som også lever op til certificeringens strenge krav.   

Læs Ecophons case om arbejdet med Middelfart Rådhus her

middelfart.JPG

 

Camille Fabre
Vi kan tilbyde en hær af stærke brands for en uovertruffen portefølje af løsninger til grønne bygninger (LEED, BREEAM, DGNB, etc.). Vi udvikler tjenester og værktøjer til at hjælpe dig med at opfylde dine mål for bæredygtighed og bestræber os hele tiden på at udvikle mere bæredygtige byggematerialer.
Camille Fabre
Sustainability Director, Saint-Gobain Nordic and Baltic
Back top