Title

Aarsleff Hovedkontor

Teaser
Gode lysforhold og muligheder for god udsigt står øverst på prioriteringslisten da Arkitema tegnede Per Aarslefs domicil. GLASSOLUTIONS har levereret persienneruder til det moderne hovedsæde.
Title

Persienneruder giver optimal kontrol over dagslyset hos Aarsleff

Description

Per Aarsleff A/S flyttede i 2017 ind i helt nye omgivelser, da deres nye domicil i Århus stod klar til indvielse. Arkitema Arkitekter har stået for tegningerne, og der blev blandt andet lagt vægt på gode lysforhold og muligheder for at have en god udsigt.  

Byggeriet består af et atrium og et længehus, hvor atriummet er hovedhuset og er udformet som et A. Spidsen af A'et vender mod syd for at minimere varmebelastning på facaderne og for at give en god udsigt mod Aarhus Ådal. Med andre ord er dette et projekt, hvor der har været fokus på detaljerne. 

Lysindfald kontrolleret med automatiske persienneruder 

Derfor gav det også mening, at man valgte at få installeret persienneruder til de store vinduespartier. Med arkitekternes fokus på lysforhold giver persienneruder god mulighed for at justere på lyset, så det passer optimalt til tidspunktet på dagen. Persienneruderne kan indstilles, så de selv styrer, hvornår de skal åbne og lukke og samler ikke støv, som normale persienner ville gøre. 

Kontakt

Del dokument
eller