23 februar 2021
Title

For 10. år i træk – Saint-Gobain på Top 100

Teaser
Saint-Gobain er for tiende år i træk at finde på listen over de 100 mest innovative virksomheder og institutioner ifølge Clarivate Analytics. Det blev slået fast på den netop offentliggjorte liste “Derwent Top 100 Global Innovators”.
Top100 - 2021
Title

Saint-Gobain blandt Top 100 mest innovative virksomheder i verden

Description

Saint-Gobain er for tiende år i træk at finde på listen over ​​de 100 mest innovative virksomheder og institutioner ifølge Clarivate Analytics. Det blev slået fast på den netop offentliggjorte liste “Derwent Top 100 Global Innovators”.

Rangeringen af Top 100 Global Innovators er baseret på fire forhold: virksomhedernes samlede antal patenter, deres kvalitet, deres globale omfang og deres effekt målt i antallet af referencer.

Placeringen på listen er et udslag af det stærke fokus på forskning og udvikling i Saint-Gobain. Det er ligeledes en anerkendelse af den grundlæggende ekspertise og det engagement, der ligger bag det stærke fokus: Mere end 400 patenter hvert år, 25 % af produktporteføljen eksisterede ikke for fem år siden, mere end 3600 medarbejdere i R&D på verdensplan og 8 globale og tværfaglige forskningscentre.  

Innvation i virkeligheden

Modsat hvad man måske kunne tro, er forskning og udvikling i Saint-Gobain ikke en disciplin, der udelukkende foregår i laboratorier og forskningsmiljøer bag lukkede døre. Innovationen foregår i høj grad i et tæt, tværfagligt samarbejde med både lokale eksperter og ikke mindst med koncernens kunder. Det er ofte i dette krydsfelt, at fundamentet lægges og tilretningen sker, og hvor nye og differentierede løsninger på de store samfundsmæssige problemer kan opstå.

Clarivate Analytics offentliggjorde sin liste over de mest innovative virksomheder 23/2 2021.

For yderligere information

Del dokument
eller