Vores løsninger

Som en af verdens førende leverandører til byggeriet kombinerer Saint-Gobain innovation, ekspertise og en enorm vifte af produkter til løsninger, der opfylder behovene til næsten alle byggeprojekter. Desuden har Saint-Gobain specialiseret sig i industrielle produkter indenfor marine, biler og infrastruktur.

innovative løsninger

Behovet for innovative løsninger i byggeri og renovering af bygninger, er større end nogensinde. Saint-Gobain har et omfattende udvalg af løsninger, som gør bygningerne mere behageligt at leve, lære og arbejde i, samt mere effektive med hensyn til deres energiforbrug.

I Saint-Gobain, fokuserer vi konstant på at reducere miljø- og klimabelastningen fra vores produkter gennem hele deres livscyklus. Derfor har vi sat betydelige mål for bæredygtighed og som et eksempel indført LCA og har tredjepart verificerede EPD'er på mange af vores produkter. Læs mere om Saint-Gobains arbejde med bæredygtighed her.

Saint-Gobain tilbyder også rådgivning og støtte for at sikre, at vores kunder får de bedste samlede løsninger i kombination af produkter og services. Dette sikrer blandt andet bedre totaløkonomi i forbindelse med byggeprojekter, fordi vi hjælper vores kunder med bedre logistik, lettere installation af produkterne, høj holdbarhed, undgå spild af produkter osv.

Byggeriet udgør mere end 80% af Saint-Gobains forretningen. Men Saint-Gobain er også meget aktiv indenfor industrielle markeder. Koncernen tilbyder sin ekspertise inden for innovation og fælles udvikling gennem en bred vifte af højtydende materialer til krævende applikationer i segmenter som marine, biler, luftfart, sundhed, forsvar og sikkerhed.