Økonomisk komfort

Gode kvalitetsmaterialer kan være med til at sikre en sund driftsøkonomi og en lang levetid. Saint-Gobain har alle de nødvendige løsninger.

Nem vedligeholdelse

Valg af passende løsninger til gulve, vægge og andre overflader har potentielle økonomiske fordele.

Totaløkonomi

Der er meget at spare på varme og el-udgifter, hvis en bygning er ordentligt isoleret og dagslysoptimeret. Også udgifter til vedligeholdelse og driftsomkostninger spiller en vigtig rolle, derfor er det en fordel når materialerne er solide og hårdføre, og at rengøring kan foretages nemt og hurtigt. Og sidst men ikke mindst handler det om bygningens levetid og dermed også levetiden på materialerne og løsningerne, som bliver brugt i byggeriet.

Eksempler på totaløkonomiske løsninger fra Saint-Gobain

For eksempel kan vedligeholdelsen af gulve på hospitaler og i skoler gøres nemmere ved at vælge Saint-Gobain Weber gulve, Og der kan spares på varmen ved at isolere og gøre klimaskærmen så tæt som mulig med forskellige løsninger fra Saint-Gobain ISOVER eller Weber.

Et bedre dagslys inde i bygningen kan være med til at spare på udgiften til kunstig belysning. Scanglas,  fremstiller forskellige typer af glas, som har stor effekt på, hvordan dagslyset opleves indendøre.

Gennem byggeoptimering kan man ofte finde alternative konstruktioner og produkter, som reducerer ressourceforbruget, byggetiden og mængden af byggeaffald. Gyproc,  rådgiver gerne så tidligt som muligt i designet af en bygning for at minimere totalomkostningerne.