Transport

Saint-Gobain tilbyder en række højtydende løsninger til producenter og leverandører i eksempelvis marine- og bilindustrien. Disse kvalitetsprodukter er resultatet af mange års forskning og udvikling.

Automotive

Saint-Gobain producerer beskyttende film produkter, der skaber et bedre indeklima i biler og i bygninger.

Saint-Gobain er en vigtig leverandør til bilindustrien. Bilproducenter har en velbegrundet præference for Saint-Gobains løsninger, når det kommer til glas i biler og ruder af transportkøretøjer såsom busser, lastvogne og industrikøretøjer.

Et andet vigtigt område er at beskytte køretøjer mod virkningerne af klimaet, sollys, og forurening. Saint-Gobain indtager en førende position i bilindustrien, når det gælder udvikling og produktion af løsninger til limning, tætning, dæmpning, forstærkning og beskyttelse af køretøjer

Desuden er Saint-Gobain en betydelig leverandør af den beskyttende film, der anvendes på bilruder og overflader, på vinduer i bygninger og på følsomme solcellemoduler. I biler og bygninger bidrager disse film også til at skabe et bedre indeklima.

Blandt leverandørerne findes Saint-Gobain Sekurit, Solar Gard  og Saint-Gobain Ceramic Materials division.

MARINE-APPLikationer

Folk bor, holder ferie og arbejder på havet. Som en af ​​verdens førende leverandører for byggeindustrien leverer Saint-Gobain også byggematerialer til konstruktion af skibe, offshore installationer, vindmøller og andre maritime industrier gennem de enkelte produkter og integrerede løsninger.

Disse løsninger omfatter produkter såsom isolering, glas til brandsikring og sol/temperaturkontrol, træpaneler, produkter til indendørs gulve og vægge, stålrør og rørkomponenter samt industrielle ventiler og kontrolmekanismer.

Saint-Gobain bliver ofte valgt som leverandør af marine teknologi, fordi vi gør en forskel inden for energieffektivitet, vægtbesparelse, sikkerhed og komfort.

Saint-Gobain bliver ofte valgt som leverandør af marine teknologi, fordi vi gør en forskel inden for energieffektivitet, vægtbesparelse, sikkerhed og komfort. Som et minimum opfylder alle produkter og services gældende miljøkrav og har forskellige klassifikationer inden for IMO / MED.

Løsninger og teknologi leveres af selskaberne i Saint-Gobain Marine applikationer, som omfatter Saint-Gobain virksomheder som Isover, Optimera, Weber, Dahl, Vetrotech og Glassolutions.

Læs mere om Saint-Gobain Marine Applications her: www.saint-gobain-marine.com