Infrastruktur

Saint-Gobain-løsninger indgår i en lang række store projekter inden for anlægsarbejde og infrastruktur. Dette skyldes den høje tekniske kvalitet af produkterne og omfattende lokal støtte fra de involverede selskaber.

Veje og broer

Saint-Gobain leverer produkter og støtte til lokale byggefirmaer, der arbejder på infrastrukturprojekter.

Partner i infrastruktur

De produkter, tjenester og løsninger Saint-Gobain leverer spiller en stor rolle i både små og store ingeniør- og infrastrukturprojekter over hele verden.

Blandt disse løsninger er rørsystemer af jern, industrielle ventiler og brandhaner, kommunal spildevandsindsamling, brandhæmmende glas og ruder til store arkitektoniske projekter, styrkelse af produkter og bygninger samt materialer til betonplader, veje og lufthavne – bare for at nævne nogle de løsninger, som Saint-Gobain tilbyder.

Saint-Gobain indgår som partner i både lokale projekter samt i højt profilerede internationale ventures. Koncernen tilbyder logistik og lokale tjenester til sine kunder, rådgiver og støtter byggefirmaer, så de kan gennemføre deres opgaver på den bedst mulige måde. Saint-Gobain hjælper sine kunder med at kombinere flere produkter for at levere højtydende løsninger og opfylde de specifikke projektkrav i de enkelte lande.

Der er flere producenter i Saint-Gobain koncernen, der giver infrastrukturløsninger og blandt disse specialiserede virksomheder findes facade- og gulv-producenten Weber, Pam , som producerer hydrauliske rør, Adfors, der laver fiberstof, og Leca, der producerer letklinker.