350 års jubilæum

I 2015 fejrede Saint-Gobain sit 350 års jubilæum. Jubilæet blev fejret overalt i verden gennem hele året. Læs mere på denne side.

350 grunde til at tro på fremtiden

"Vi fejrer Saint-Gobains 350-års jubilæum. Historien om de mænd og kvinder, der tilsammen har bygget det ældste selskab indgår i CAC 40 franske aktieindeks og er en af ​​de ældste produktionsvirksomheder i verden. Vi har besluttet at drage fordel af denne enestående mulighed for at fremme vores strategi, værdier og de obligationer, der linker os til vores interessenter. Dette er især en mulighed for os til at minde vores kunder om vores forpligtelse til at arbejde på deres side, og på deres tjeneste. Ja, vi har opfyldt vores kunde-følsomme mission i mere end 15 generationer ved at finde løsninger på de problemer, de støder på og ved at hjælpe dem med at opbygge langvarige succeser.

Vores erfaring betyder, at vi forstår og fokuserer på lang sigt. Det giver os også den ro og smidighed til at tilpasse sig den foranderlige verden.

Pierre-André de Chalendar
Bestyrelsesformand og CEO, Saint-Gobain.

Dette jubilæum er en mulighed og en lejlighed til at minde alle om den styrke, der er erhvervet gennem 350 år historie og 350 års løbende innovationer. Vores erfaring betyder, at vi forstår og fokuserer på længere sigt. Det giver os også ro og smidighed til at tilpasse sig den stadigt skiftende verden. Vores historie er bevis på, at vi er en virksomhed, der konsekvent har skubbet grænser og taget teknologiske udfordringer op. Som vi ser tilbage på vores fortid og undersøger nutidens verden og hvad vi gør, er vi overbeviste om, at der er mange grunde til at tro på fremtiden. Så, det er med vores indstilling på fremtiden og innovation, som vi fejrer denne årsdag. Det er vores optimisme, at vi ønsker at dele med dig i 2015. "

Pierre-André de Chalendar, bestyrelsesformand og CEO, Saint-Gobain.

SAINT-GOBAIN 350 PAVILloner

Den første store fejring af 350-året, var lanceringen af fire midlertidige specielbygget pavilloner der giver en sanseoplevelse af funktionerne i Saint-Gobain i fire byer over hele verden.