Forsvar og sikkerhed

Saint-Gobain tilbyder en række højtydende sikkerhedsløsninger til både militære og civile anvendelser.

MATERIALer til forsvar og militære applikationer

Hexoloy® sintered Silicon carbide armor.
Hexoloy® sintered Silicon carbide armor.
Saint-Gobain Ceramic Materials fremstiller Hexoloy® keramiske plader, der bruges til skudsikre veste og armering af køretøjer og fly, da de har usædvanlig høj slid og slagstyrke.

Saint-Gobain Performance Plastics radomer giver den mest holdbare beskyttelse for radarer på militærfly. Radarer kræver præcision, ikke mindst på fly ved overvågning, eftersøgning og meteorologiske kortlægning. Radomer er ofte lavet af Saint-Gobain Quartz Quartzel fiber.

Saint-Gobain Crystals fremstiller transparent safirglas til beskyttelse af militære køretøjer. Disse vinduer er lavet af store plader af safir-lamineret flerlags glas og polycarbonat. De kan modstå slid fra sand og ætsende gasser, der udsendes under raketangreb.

Armerede belægninger

Saint-Gobain Sully leverer vinduer og transparente materialer til luftfarten, til militært panser, og til civile sikkerhedsprogrammer. Saint-Gobain Sully leverer lamineret og sammensatte skudsikre vinduer, der er i stand til at modstå alle former for ammunition og projektiler, til pansrede køretøjer, til søværnets skibe samt baldakiner med stealth belægninger til militærfly.

Beskyttelse

Vetrotech Saint-Gobain er verdens førende leverandør af brandhæmmende glas. Sortimentet af glas beskytter mennesker såvel som bygninger og ejendomme. Ud over brandsikringssystemer leverer Vetrotech også skudsikre og anti-eksplosionsglas. 

Solar Gard producerer Armorcoat® sikkerhed film, der blandt andet giver øget styrke og beskytter mod de negative virkninger af UV-stråler.

Saint-Gobain Performance Plastics tilbyder en række ONESuit® beskyttelses-dragter designet til fagfolk, der udsættes for farlige materialer og giftige industrikemikalier med risiko for selvantændelse. Disse produkter har særlig høj slidstyrke og garanterer beskyttelse mod kemikalier og biologiske våben. De giver også den højeste grad af brandsikkerhed.

På sikkerhedsområdet anvendes Saint-Gobain Crystals 'scintillatorer i bagagesystmer og til afsløring af stråling.