Energi

På grund af den globale opvarmning, stramning af lovgivningen og øgede forventninger fra bygningsejerne er opmærksomhed på bygningers energiforbrug blevet et af de vigtigste krav i både nybyggeri og renovering. Saint-Gobain leverer løsninger, der minimerer varmetabet i bygninger og derved reducerer deres negative indvirkning på klimaet.

Klimaskærmen

Saint-Gobain udvikler innovative facade, gulv og tag-løsninger, som giver væsentlige forbedringer af klimaskærmen.

Saint-Gobain energioptimerende løsninger

Selv om det spiller en central rolle, handler energieffektive bygninger ikke kun om isolering. Lige så vigtigt er den komplette optimering af klimaskærmen.

Lavere U-værdier med smallere konstruktioner

Saint-Gobain ISOVER har udviklet en helt ny lav-lambda isoleringsskala, der er tilpasset fremtidens krav til lave U-værdier. ISOVER lav-lambda skalaen byder på følgende isoleringsværdier: 36, 34, 32 og 30. Med en lavere lambda-værdi er det muligt at opnå en lavere U-værdi med den samme tykkelse isolering. Se hvordan her

Ud over at ISOVER producerer isoleringsløsninger til facacer, vægge, tage og gulve, producerer virksomheden også teknisk isolering til fx rør og ventilation. Find flere informationer her

Intelligent klimamembran

ISOVER Vario Xtra er et fugtadaptivt klimamembransystem der gør det nemmere at bygge tæt. Systemet består af en tæt og åndbar klimamembran, fugemasse, tape, kraver til rør- og kabelgennemføringer samt hjørneløsninger. Find flere informationer her

Facadeisoleringsløsninger til pudsede facader

Saint-Gobain Weber og Saint-Gobain ISOVER har facadeisoleringsløsninger, som både kan benyttes til energirenovering af eksisterende bygninger og i forbindelse med nybyggeri. Løsningen består af en hård isoleringsplade som påføres den eksisterende facade eller den nyopførte betonvæg og derefter påføres puds. Find flere informationer her eller her.

Facadeisoleringsløsninger til lette facader

ISOVER Plus er et moderne facadesystem til både nybyggeri og renovering. Systemet monteres på en bærende indervæg eller eksisterende vægkonstruktion og består af stolper af trykfast glasuld med en kant af profileret træ. Mellem stolperne sidder ISOVER Plus-isolering i spænd. Systemet er nemt og hurtigt at montere og har en høj isoleringsevne. Find flere informationer her

Ydervægge med stålkonstruktion

Saint-Gobain Gyproc THERMOnomic-systemet til opbygning af lette stålkonstruktion-bagvægge, består af specialslidsede stålprofiler som beklædes med Gyproc eller Glasroc Vindtætningsplader på ydersiden og Gyproc Gipsplader på indersiden. Hulrummet udfyldes med mineraluld. Væggene findes som brandklassificerede bærende og ikke-bærende konstruktioner. Find flere informationer her.

Hulmurs- og loftisolering

Saint-Gobain ISOVER isoleringsgranulat er et løst isoleringsmateriale, som kan blæses ud på lofter, i etageadskillelser og i hulmure. ISOVER isoleringsgranulat er ubrændbart, uden at være tilsat sundhedsskadelige brandhæmmere, og det er vandafvisende og optager ikke fugt.Find flere informationer her.

Indvendig isolering af kolde ydervægge    

Saint-Gobain Gyproc GIV isoleringsvæg gør det muligt at isolere en kold ydervæg indefra. Det varmeisolerende element består af en 13 mm tyk gipsplade med 25 mm mineraluld påklæbet. Få flere informationer her.

Tagisolering

Saint-Gobain ISOVER Produkter til isolering af flade, varme tage er formstabile, har stor trykstyrke og gode isoleringsegenskaber. De er lette at håndtere og lever op til kravene i "Branchevejledning om tagdækning". Find flere informationer her.

Energiruder

Saint-Gobain Glassolution udvikler en lang række energieffektive ruder der, mens de formår at holde kulden ude og varmen inde, også kan filtrere varmen i sollyset fra  og sikre et behageligt indeklima året rundt. Find flere informationer her. 

varmeisolerede Gulve

Weber.floor komfortgulve er et komplet gulvsystem, der varmeisolerer og reagerer hurtigt på opvarmning samtidig med at det dæmper lyden af trin. Find flere informationer her.


For mere detaljeret information om vores brands: